Clàssics inútils

A continuació proposem una recol·lecció de vídeos que ja fa anys o mesos que ronden per l’ample, llarg i interminablement absurd ciberespai i que tota persona que vulgui estudiar el fenomen de la propagació d’acciosn inútils hauria de conèixer. Bé, comencem:

Daft Punk Hands

Aquí tenim una de les més importants aportacions musicals inútils dels últims anys. L’usuari FreEcklStudios va penjar el 6 de juny del 2007 aquesta coreografia manual amb un dels més famosos himnes del house francès de la dècada passada, Harder, Better, Faster, Stronger de Daft Punk. Mans que es mouen molt ràpid, moviments sincronitzats, missatges partits i molta, molta preparació van desembocar en un vído que posteriorment va ser homentjat-plagiat en una campanya de Telefónica. Es tracta d’uncas que ens mostra que un vídeo inútil dóna lloc a una activitat útil com és la publicitat. Veiem l’original:

I la versió de Telefónica:

Como tocar la flauta con el culo

Algú s’ho havia proposat mai? algú ho havia provat i amb tota tranquilitat ho hagués penjat perquè tot el món veiés la seva espectacular habilitat? Deixant de banda que és un FAKE més que probable, el seu contingut escatològic i l’indesxifrable missatgedel seu autor el van convertir en tot un aconteixment l’any 2007, data de la seva publicació.

El cul, un dels nostres òrgans més preuats, ha estat també el promotor de moltíssimes habilitats sense cap tipus d’utilitat mostrades a partir de videos de la xarxa. Alguns dels exemples més vistos dels últims anys són els seguents:

Japonés que pela un plátano con el culo

Hombre con talento innato para tirarse pedos cuando quiere


O en la mateixa línia:

Mr. Methano


Mentos + Cocacola

Clàssic entre clàssics, va desembocar a una febre per recrear el mateix efecte en múltiples variants diferents. Aquests dos internautes van povar una petit experiment efervescent amb aquesta beguda amb gas i un tipus de carmels força especials. El que s’hagués pogut quedar en una anècdota sense cap importància els va motivar a muntar un espectacle pirotècnic que de ben segur que va deixar-ho tot ben enganxós. I tot, perquè…?

El mateix parell sense massa feina, després d’assolir una gran popularitat, van protagonitzar un experiment similar. Fidels a la seva ideologia de la inutilitat, aquest video tampoc va servir per a res més. Ara amb una mica més de pressupost per a la producció:

Spectacular Sticky-Note experiment

Will it Blend? iPod in a food blender

Us heu preguntat mai què passa si poseu X cosa en un túrmix? Què passaria si hi poséssim un ocell, un rellotge de pulsera, un comandament a distància…el que fós, segur que sí. Bé, doncs la gent de Will it Blend? han passat directament de la teoria a la pràctica i ho han provat amb diversos objecte haguts i per haver. Una de les proves més famoses és la de l’iPod, que podeu veure a continuació. Jutjeu per vosaltres mateixos la utilitat d’aquests experiments:

Aquest vídeo va promoure diverses imitacions sense massa repercussió:

IPod in microwave


Easy Micro Maniac

Aquesta web també s’ha dedicat a fer diversos experiments amb el microones d’aquells de No Ho Proveu A Casa. Ni cal dir que cap representa cap millora en matèria de cocció d’aliments. Queda tot dit i aquí us passem el link.Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: